Samsung готує нові функції для камери Galaxy S11

  • 23 ноября, 11:41
  • 4798
  • 0

Очікується, що компанія Samsung під кінець лютого 2020 року представить наступне покоління флагманських смартфонів. Це будуть Galaxy S11e, Galaxy S11 та Galaxy S11 Plus. І от, 21 листопада 2019 року компанія Samsung Electronics подала дві заявки на торгівельну марку до Бюро інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO). Патенти стосуються функцій з назвами «Single take» та «Video Spin». Обидві функції належать до класу 9.

Компанія не вперше подавала заявку на торгівельну марку для функцій камери майбутньої серії смартфонів Galaxy S11. Раніше цього місяця LetsGoDigital повідомляв про торгову марку під назвою «Space Zoom». Назва дисплея SAMOLED також нещодавно була зареєстрована.

На початку цього тижня були оприлюднені нові деталі щодо системи камер нової флагманської серії, після того як розробники XDA Developers виявили кілька функцій у коді програми Samsung Camera (One UI 2.0 Beta 4). Було підтверджено, що наступна топова модель від Samsung матиме 108 Мп камеру (Samsung ISOCELL Bright HMX). Тобто, той самий ширококутний сенсор, який також використовувався з нещодавно представленим Xiaomi Mi Mix Alpha.

Однак це не всі цікаві функції. Також буде можливий запис відео з роздільною здатністю 8K та зі швидкістю 30 кзс (кадрів за секунду). Ця висока роздільна здатність поки недоступна для жодного смартфона. Крім того, стало зрозуміло, що відеозаписи будуть зніматися автоматично як в ширококутному форматі, так і в ультраширококутному. Назва «Single Take» також з’явилася в коді оновленого додатка Samsung Camera. Ця функція повинна давати можливість знімати сцену із серії фотографій та коротких відео. Наразі, про неї мало відомо.

Нові смартфони Samsung будуть працювати на чипсетах Qualcomm Snapdragon 865 або Samsung Exynos 990 в залежності від країни. Наприклад, в Україні офіційно продають на платформі Exynos. Однак на Qualcomm також можна придбати, хоча це може бути трішки проблематичніше. Також відомо, що Samsung Galaxy S11 Plus отримає акумулятор ємністю 5000 мАг і матиме комплектну зарядку потужністю 25 Вт.


Теги: galaxy s11
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все