SAP пропонує безоплатне навчання

  • 6 сентября, 14:02
  • 3816
  • 0

Платформа SAP Learning пропонує понад 100 безкоштовних курсів онлайн, а також надає візуальні посібники SAP Learning Journeys, які безкоштовно надають навчальний матеріал на різноманітні теми, включаючи:

  1. Дизайн користувацького інтерфейсу (UX).
  2. Розробка програмного забезпечення.
  3. Робота з даними та аналітикою.
  4. Використання хмарних рішень та інші.

Ці ресурси становлять доступність для всіх бажаючих навчитися. Крім того, SAP також пропонує відкриті онлайн-курси на платформі openSAP. Ці курси не лише надають можливість навчання, але й включають в себе ігрові вправи і дозволяють обговорювати матеріал на форумах для взаємодії з іншими учасниками та експертами у форматі онлайн.

Крім цього, існує можливість отримати один з 10 тисяч безкоштовних ваучерів для проходження сертифікації SAP. Ті, хто зареєструвалися на платформі та відповідають встановленим критеріям, отримають доступ до навчальних матеріалів, які можна вивчати в зручний для них час.

Після успішного завершення навчання учасники можуть пройти відповідний іспит та отримати безкоштовний ваучер для проходження сертифікації.

Компанія також створила окрему ініціативу під назвою SAP University Alliances для підтримки навчального процесу в університетах. Ця програма надає безкоштовну можливість навчання українським студентам і викладачам. Вона включає в себе 32 години онлайн-занять через платформу Zoom та 68 годин самостійного навчання, які спрямовані на покращення знань і навичок у реальній хмарній системі SAP S/4HANA.


Теги: sap
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий