Сервіс Sneek контролює віддалених працівників: робить їхні фото кожних 5 хвилин

  • 30 марта, 14:08
  • 4069
  • 0

Через запроваджений карантин чимало компаній перевели своїх працівників на віддалену роботу. Тож не дивно, сервіси, які допомагають моніторити роботу працівників, стають все популярнішими. Наприклад, сервіс Sneek, який робить фото працівників кожні кілька хвилин.

Як працює Sneek

Працівники мають бути підб'єднаними до системи, тоді застосунок фото людей кожні пару хвилин. Тож можна точно знати, що людина робить та чи є взагалі вона є на робочому місці.

До теми Як працювати вдома і не втратити продуктивність: досвід IT-компаній

У додатку є функція, яка дає змогу налаштувати період, через який будуть робити знімки. Фото додаток робить, використовуючи вебкамеру. Також за допомогою сервісу можна зателефонувати співробітнику.

Хвиля популярності

Це не новий сервіс. Але в умовах карантину його попит різко зріс. Кількість нових передплатників сервісу за останні тижні зросла в 10 разів, передає Business Insider.

"Sneek не створювалася як шпигунський софт...Ми розуміємо, що багато хто вважає наш додаток порушенням приватності. Але багато команд просто хотіли б залишатися на зв'язку, поки працюють разом", – пояснив співзасновник сервісу Справ Каррі.


Теги: sneek
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все