Штучний інтелект ChatGPT назвав топ-10 найбільш популярних та грошових професій майбутнього

  • 26 апреля, 17:57
  • 3927
  • 0

Штучний інтелект СhatGPT змінив світ технологій. Більше 100 мільйонів користувачів використовують його для виконання щоденних завдань, заощаджуючи час та гроші. Нейромережа назвала топ-10 найбільш затребуваних та фінансових професій майбутнього.

ChatGPT встиг стати вірусним. Він спрогнозував, які спеціальності найближчим часом будуть найбільш популярними та високооплачуваними.

  1.  На першому місці рейтингу виявилася професія інженера-програміста штучного інтелекту. Той займатиметься розробкою алгоритмів, системами машинного навчання, оптимізацією моделей.
  2. На другому місці виявилася професія робототехніка, якому потрібно розробляти та проектувати роботів, впроваджувати їх у виробничі процеси, проводити діагностику та ремонт.
  3. Третє місце посів фахівець із кібербезпеки. Він захищатиме комп'ютерні системи та мережі, аналізуватиме ризики та вразливості, розроблятиме заходи щодо посилення безпеки.

У топ-10 також потрапили такі професії: розробник віртуальної та доповненої реальності, біотехнолог, блокчейн-інженер, спеціаліст з генної терапії та генного редагування, інженер зі стійкості енергетики, інженер-програміст IoT (інтернету речей), дата-аналітик.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий