Складний Surface Duo очікується раніше, ніж планувалось

  • 1 марта, 12:22
  • 3946
  • 0

У жовтні 2019 року корпорація Microsoft представила свій унікальний ґаджет – Surface Duo з двома екранами. Пристрій мав би вийти у продаж на свята під кінець 2020 року. Але згідно з даними, смартфон може вийти раніше. Зазначається, що програмне та апаратне забезпечення вже закінчено, і це може дозволити Microsoft випустити пристрій значно швидше.

Відповідно до останнього звіту, Microsoft сподівається завершити всі налаштування ОС до початку квітня. В результаті, вже наприкінці весни компанія може оголосити про ранні тестування розробниками та ентузіастами. Пристрій буде оснащений двома 5.6” дисплеями з роздільною здатністю 1800 х 1350 пікселів. У розкритому стані користувачі отримують 8.3” екран.

Базова модель Surface Duo матиме 6/64 ГБ пам’яті

Смартфон працюватиме на платформі Snapdragon 855, яка є флагманським чипсетом 2019 року. Це може дозволити знизити ціну. Базова модифікація матиме 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Хоча будуть й інші варіанти, смартфон не матиме підтримки 5G. Принаймні, в цьому році. Було б непогано побачити Surface Duo раніше, ніж очікувалося. Але є одна річ, яка може скасувати плани – це коронавірус. Microsoft вже оголосила, що ця ситуація вплине на її галузь ПК і, безумовно, може вплинути на Surface Duo.

Смартфон чи міні-ноутбук

Surface Duo не є повноцінним гнучким телефоном, як Samsung Galaxy Fold, Galaxy Z Flip, Huawei Mate X і Motorola Razr. Оскільки цей смартфон використовує два окремі дисплеї, які при паралельному відкритті мають вертикальну межу. Телефон також використовуватиме запатентований шарнір, який не тільки згинається на 360°, а й відстежує положення двох екранів і може змінювати інтерфейс в залежності від цієї інформації.

В іншому режимі, так званому режимі ноутбука, верхній екран буде використовуватися як дисплей, а нижній відображатиме віртуальну QWERTY-клавіатуру. Розмістивши пристрій на столі в такому положенні, він виглядатиме як мініатюрний ноутбук. Duo також поставляється з Surface Pen, і це перший пристрій Microsoft, що використовує Android.


Теги: surface duo
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все