Slack готує власний варіант генеративного ШІ

  • 5 мая, 16:18
  • 4155
  • 0

Компанія Slack оголосила про наступний крок у розвитку своєї платформи, де ставитиме ШІ на передній план взаємодії з користувачем, пише TechCrunch. Йдеться зокрема про SlackGPT, власний варіант генеративного ШІ від компанії.

Компанія наразі працює над тим, щоб інтегрувати ШІ різними способами у платформу. Це почалося минулого місяця з партнерства з OpenAI, щоб впровадити додаток ChatGPT в Slack. Ця частина перебуває на стадії бета-тестування.

Сьогодні ж компанія оголосила про кілька нових інтеграцій, включаючи SlackGPT, власний варіант генеративного ШІ компанії, створений на основі платформи Slack. 

«Ми вважаємо, що Slack має унікальну перевагу, коли йдеться про генеративний ШІ. Багато інституційних знань з кожної теми, команди, робочого елементу та проєкту вже перебувають у Slack через повідомлення, файли й кліпи, якими обмінюються щодня», – повідомили в компанії.

Slack збирається впровадити ШІ в інтерфейс користувача за допомогою SlackGPT, щоб «допомогти клієнтам працювати швидше, краще спілкуватися, швидше вчитися».

Розробники також можуть вбудувати ШІ у робочі процеси, надаючи їм можливість підключатися до зовнішніх додатків і великих мовних моделей для самостійного створення генеративного досвіду. Буквально минулого тижня компанія зробила свій оновлений інтерфейс для розробників загальнодоступним, і це має спростити впровадження генеративного ШІ у платформу.

«Таким чином, це дає нам основу, щоб надати користувачам вибір і гнучкість, щоб використовувати ШІ у роботі у своєму бізнесі, коли вони будуть готові та як їм подобається. Зараз у нас є 2600 програм в екосистемі, включаючи безліч провідних LLM, і ми бачимо, що багато клієнтів уже вирішили інтегрувати генеративний ШІ в Slack», – сказав він.

EinsteinGPT, версія генеративного штучного інтелекту Salesforce, анонсована в березні, також буде включена до Slack, що дасть змогу співробітникам безпосередньо ставити питання про контент Salesforce. Інтеграція SlackGPT та EinsteinGPT все ще перебуває на стадії розробки, але користувачі вже можуть створювати власні інтеграції з різними LLM. 

 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все