Смартфон Lenovo A7 отримав знімний акумулятор

  • 14 апреля, 12:09
  • 4001
  • 0

Виробники смартфонів вже довгий час не випускають смартфони зі знімними акумуляторами. Євросоюз навіть працює над тим, щоб зробити цю «особливість» обов’язковою для майбутніх пристроїв. Ну а в цей час компанія Lenovo представила новий смартфон початкового рівня Lenovo A7, який має знімний акумулятор, що не може не потішити.

Наразі, ця модель вийшла на кількох ринках на Близькому Сході та у Китаї. Смартфон має 6.07” LCD-дисплей з каплевидною виїмкою. Роздільна здатність екрана не зазначається. Він оснащений Spreadtrum Unisoc SC9863A (8 х ARM Cortex-A55 / 4 х 1.6 ҐГц та 4 х 1.2 ҐГц) – процесором початкового рівня та графічним чипом Imagination PowerVR GE8322. Всередині також акумулятор ємністю 4000 мАг, який забезпечує до 416 годин в режимі очікування.

Lenovo A7 оснащений подвійною тиловою камерою із 13 МП ширококутним сенсором та 2 МП датчиком глибини. В каплевидній виїмці розмістили 5 МП фронтальну камеру (ширококутний сенсор). Тилова камера автоматично регулює налаштування в залежності від освітлення і об’єкта, може ідентифікувати 12 типів сцен та має підтримку штучного інтелекту. Є підтримка знімання відео у 1080p. На жаль, дата виходу на інших ринках та ціна не повідомляються. Однак, судячи з його характеристик, коштуватиме він недорого.


Теги: lenovo a7
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все