Смартфон OnePlus 7T рекламує Роберт Дауні-молодший: кумедний ролик

  • 17 октября, 09:14
  • 3875
  • 0

Нового "вбивцю флагманів" – смартфон OnePlus 7T – представили наприкінці вересня. Тож зараз рекламна кампанія нового продукту в самому розпалі. Для реклами OnePlus обрали знаменитого актора Роберта Дауні-молодшого, добре відомого у ролі "Залізної Людини".

Спочатку ролик оприлюднили у профілі актора в китайській соціальній мережі Weibo. Підозрюємо, що саме через цю рекламну співпрацю Дауні-молодшому довелось завести сторінку у китайській соцмережі.

Про що ролик? Рекламне відео починається з того, Роберт Дауні-молодший на знімальному майданчику, але оголошують перерву і акторові пропонують зачекати кілька хвилин. Та нудьгувати Дауні-молодший не буде, адже має смартфон OnePlus 7T.

Дауні вмикає музику і починає танцювати. Навколишні спочатку знімають кумедні танці знаменитості, а потім усі охочі.

Чим цікавий OnePlus 7T? Смартфон отримав найновіший топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Основна камера має три модулі. Головний об’єктив має роздільну здатність у 48 Мп. Також є додаткові ультраширокий і телефото об’єктиви. Зокрема, виробники обіцяють дуже вдалі макро-фото.

До речі, OnePlus 7T став першим смартфоном, який отримає "із коробки" операційну систему Android 10. Ціна новинки стартує від 535 доларів або 13 400 гривень.


Теги: oneplus 7t

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все