Смартфон vivo APEX 2020 презентують цього тижня

  • 26 февраля, 11:57
  • 4394
  • 0

У планах китайської компанії vivo представити свій третій концептуальний смартфон vivo APEX 2020. Презентація була зірвана скасуванням найбільшої виставки в мобільній індустрії – Mobile World Congress 2020. Але ми таки зможемо дізнатися детальну інформацію про смартфон вже на цьому тижні.

Вже у цю п’ятницю, 28 лютого, буде надана уся інформація про новий концептуальний смартфон vivo APEX 2020. Серія APEX від vivo є демонстрацією технологічного новаторства в останні роки. Новий смартфон безумовно впишеться у цю хвилю. Попередні телефони APEX отримували ряд унікальних технологій, які виділяли їх на загальному фоні. Моделі ніколи не випускалися самі по собі і смартфон дійсно дає уявлення про те, як vivo бачить реалізацію новітніх технологій у найближчому майбутньому.

Наприклад, перший vivo APEX, який компанія випустила у 2018 році, представив світу виїжджаючу селфі-камеру, мав безрамковий дисплей і підекранний сканер відбитків пальців на половину дисплея. А торішня модель натякала на корпус без фізичних кнопок NEX 3 та могла похвалитися сканером майже по всій площі екрана і відсутністю портів на корпусі. Тому дуже цікаво побачити, чим компанія здивує нас у цьому році.


Теги: vivo apex 2020
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все