Softserve - серед ТОП 10 ІТ - роботодавців в Україні

  • 16 марта, 09:05
  • 4376
  • 0

Портал HeadHunter оприлюднив Рейтинг роботодавців 2018. SoftServe вдруге потрапив до ТОП-10 роботодавців сфери IT. 

Рейтинг складається щорічно на основі оцінок як кандидатів, так і експертів. При оцінюванні роботодавців враховувалися прозорість та соціальна відповідальність бізнесу, рівень зрілості HR-функції у компанії, розвиненість системи навчання і корпоративної культури, репутація роботодавця, соціальні гарантії для працівників, їх залученість у бізнес. В рейтинг увійшли також GlobalLogic, EPAM, Microsoft, Samsung та інші.

Для SoftServe це вже четвертий здобуток у рейтингах кращих працедавців України у 2018 році. Наприкінці грудня SoftServe посів 2-ге місце у рейтингу кращих ІТ-роботодавців України за підсумками голосування ІТ-спеціалістів на найбільшому ІТ-порталі DOU (у найбільшій категорії 1500+ працівників). Окрім того, компанія увійшла до трійки кращих роботодавців у рейтингу журналу «Фокус», а також отримала лідерські позиції у HR-рейтингах журналу «Бізнес» у номінаціях «Стратегія в HR» та «Інновації в HR».

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Близько 7000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий