SoftServe купує компанію Hoverstate з офісами в США та Італії

  • 7 июня, 17:09
  • 3716
  • 0

SoftServe - глобальна компанія з українським корінням та одна з найбільших ІТ-компаній в Україні, анонсує поглинання Hoverstate, компанію, яка спеціалізується на мобільній та веб розробці повного циклу. 

Hoverstate має потужну експертизу в автоматизації процесів та є ключовим партнером Pega, відомої low code платформи. Така експертиза підсилить пропозиції від SoftServe на глобальному ринку. Клієнти компанії відтепер матимуть доступ до прискорених cloud-based процесів та ефективної розробки за допомогою даних і аналітики, штучного інтелекту та машинного навчання.

“Hoverstate розширить набір наших інноваційних сервісів, завдяки чому зможемо допомагати клієнтам оптимізовувати процеси та мінімізувати витрати в сучасному макроекономічному середовищі ”, коментує Кріс Бейкер, СЕО компанії SoftServe. “ Hoverstate використовують людиноцентричний підхід у своїй роботі, що відображається в неймовірному користувацькому досвіді та призводить до хороших бізнес-результатів. Така експертиза і підхід стануть чудовим підсиленням клієнтів та бізнес-перспектив нашої компанії”.

“Попри війну в Україні глобальний бізнес не стоїть на місці - нам важливо йти в ногу з часом та розширювати наш спектр технологій. Ми прийняли рішення щодо купівлі компанії Hoverstate, адже постійно шукаємо нові можливості для бізнесу. Я впевнений, що ця угода позитивно позначиться на розвитку компанії”, - додає Ярослав Любінець, співзасновник та голова Ради директорів SoftServe.

Hoverstate вже відома тим, що допомагає компаніям покращити обслуговування клієнтів, поглибити взаємодію з ними та скоротити операційні витрати до 50% у різних галузях. Придбання компанії зміцнює та розширює експертизу SoftServe у галузях охорони здоров'я, фінансів, біотехнологій, транспорту та логістики. Це також зміцнює статус Hоverstate як сертифікованого партнера Pega, що надає рішення на базі платформи на глобальному клієнтському ринку.

Внаслідок купівлі, стратегічний директор та керуючий партнер Hoverstate - Роб Фавер, директор з інновацій та керуючий партнер Кюн Ан приєднаються до SoftServe. Hoverstate станом на сьогодні має офіси в США та Італії.

“Ми вважаємо, що приєднання до сильного постачальника цифрових трансформаційних послуг - це найкращий шлях до того, аби надавати виняткові цифрові рішення нашим клієнтам”, - коментує Роб Фавер. “SoftServe поділяє наші цінності, що ставлять людей на перше місце. Культурна синергія між нашими компаніями неймовірна. Глобальна мережа SoftServe допоможе нам стати ближчими до наших клієнтів. Ми готові до майбутнього”.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все