SoftServe облаштує офісний кампус на місці в'язниці у Львові

  • 15 июня, 12:18
  • 3844
  • 0

Львівська ІТ-компанія SoftServe облаштує офісний кампус зі спорткомплексом, школою та іншими об'єктами інфраструктури на території колишньої виправної колонії №48, що на Сихові. Загальна інвестиція компанії у цей простір перевищуватиме 50 млн доларів.

 3 червня Міністерство юстиції продало Львівську виправну колонію №48, що на вул. Хуторівка у Львові за 377,5 млн грн. Вартість майна колонії під час аукціону зросла у кілька разів. Це перший випадок продажу в'язниці в Україні. Покупцем понад 100 об'єктів колишньої колонії стала компанія «Девелопмент інжиніринг сервіс», що входить у групу компаній SoftServe.

«Нам вдалося реалізувати майно лише однієї в‘язниці за понад 400 млн грн – втричі більше від стартової ціни. Ми очікуємо, що наступні аукціони будуть не менш успішними, та паралельно готуємо нові об‘єкти недіючої в’язничної інфраструктури до приватизації», – зазначає міністр юстиції Денис Малюська.

Під час брифінгу у п’ятницю, 11 червня, представники компанії SoftServe розповіли, що облаштують на території колишньої виправної колонії квартал з офісами для своїх працівників. На цій території планують також збудувати школу, дитячий садок та спортивний комплекс. За словами співзасновника та члена Ради директорів компанії SoftServe Олега Дениса, детальнішу інформацію про майбутню забудову території сихівської колонії оприлюднять пізніше.

«Протягом останніх років SoftServe активно розвивається глобально. На сьогодні Львів є найбільшим девцентром компанії в Україні. Тут розпочався SoftServe, а також тут - понад десяток офісів у різних частинах міста. Окрім того, компанія постійно росте та збільшується кількісно. Відтак, ми давно розглядали можливість створення єдиного простору для наших команд. З появою конкретної ділянки під цей проєкт, робота над ним суттєво прискориться. Офісний кампус SoftServe стане креативним центром нашого міста та зразком офісів майбутнього», – прокоментував Олег Денис.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий