SoftServe та ЮНІСЕФ розробили застосунок для розвитку дошкільнят

  • 8 августа, 16:49
  • 4045
  • 0

Українські фахівці з ІТ-компанії SoftServe розробили додаток «НУМО розвивальні ігри» в межах співпраці з ЮНІСЕФ. З додатком дитина зможе самотужки розвиватися, мати корисне дозвілля, займатися пізнавальними активностями, розвивати ключові навички й, наскільки це можливо, відволікатися від війни. 

«НУМО розвивальні ігри» — безкоштовний застосунок українською мовою із різноманітними інтерактивними іграми для дошкільнят. Так, дитина може не лише розважатися, а й розвивати необхідні для її віку навички. Йдеться про знання з мови й математики, логіку, креативність та інші важливі навички. 

«Попри війну, діти зростають, вчаться новому та готуються до школи. Тому ми були раді створити мобільний застосунок, який би розвантажив батьків та при цьому допоміг дітям розвиватися. Так, командою з 8 фахівців ми за місяць змогли створити цей застосунок і сподіваємося, що він допоможе діткам граючись навчатися та розвивати логіку і креативність», — коментує менеджерка проєкту, Марта Петричкович.

Ігри в застосунку поділені на категорії:

  1. За віком. До 3 років, 3–4 роки, 4–5 років, 5–6 років;

  2. За складністю. Йдеться про різноманітні тематичні рівні для кожної вікової категорії. До того ж дорослі можуть відстежувати, що дитина вже проходила, а що — ні;

  3. За форматом. Завдання, ігри, малюнки та цікаві історії допоможуть збагатити знання та розвинути важливі навички.

Додаток може працювати офлайн. Достатньо завантажити його один раз і пройти коротку реєстрацію, аби користуватися далі будь-де. Це важливо, адже в теперішніх умовах родини проводять багато часу в сховищах, у дорозі чи намагаються адаптуватися до нового місця, де не завжди доступний інтернет.

Завантажити «НУМО розвивальні ігри» можна в AppStore та Play Market

Додаток створили ЮНІСЕФ Україна спільно з ЮНІСЕФ Чорногорія в співпраці з Міністерством освіти Чорногорії та компанією SoftServe в межах благодійної платформи Open Tech


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все