Sony піде по стопах смартфонів Samsung

  • 23 декабря, 11:44
  • 3956
  • 0

Нова консоль PlayStation 5 очікується в кінці наступного року. Хоча Sony зробить все можливе, щоб ця ігрова приставка мала успіх, це, безумовно, не єдиний продукт, який японський виробник представить на ринку в 2020 році. На початку наступного року очікуються Xperia 3 та Xperia 6, хоча остаточні назви поки непідтверджені. Очікується, що нові пристрої знову матимуть співвідношення екрана 21 х 9. Однак Sony запропонувала «нове» рішення для селфі-камери.

Смартфон Sony Xperia з отвором для камери

У березні 2019 року корпорація Sony подала заявку на патент дизайну в Японії на новий графічний користувацький інтерфейс. Патент був опублікований в Глобальній базі даних ВОІВ 19 грудня 2019 року. Схоже, що у нових моделей Sony Xperia 2020 фронтальна камера буде в отворі, розташованому по центру дисплея. Тобто, у смартфонів Sony дизайн буде подібним на топові моделі Samsung – Galaxy Note10 і очікуваний Galaxy S11.

Sony могла б вибрати не отвір в екрані, а висувний механізм. Таким чином, також можна реалізувати повноекранний режим. Проте, водонепроникність була важливою частиною для компанії протягом багатьох років. Фактично, Xperia Z 2013 року був першим у світі водонепроникним смартфоном, тому здається неможливим, щоб японський виробник смартфонів створив пристрій, який не мав би захисту від води.

В ролі третього варіанту можна уявити камеру під екраном. Але, здається, ще занадто рано для цієї технології. Врешті-решт, ще жодна компанія не наважилась на подібне, проте активно працюють над цією можливістю. А Sony зовсім не так компанія, яка лідирує в подібних інноваціях. Тому, залишається тільки «дірка в екрані».

На доданих зображеннях показаний багатовіконний режим. Так звана опція розділеного екрана була вперше представлена на Xperia 1, яка працювала через Side Sense. Через оновлений інтерфейс ви можете легко вибрати значок програми і визначити, чи повинен він відображатися у верхній або нижній частині екрана.

Презентація на MWC 2020

MWC 2020 стартує 24 лютого і в рамках виставки будуть представлені нові смартфони Sony Xperia. Японський виробник, зазвичай, проводить прес-конференцію в день відкриття виставки. Що стосується характеристик, багато чого ще невідомо. З чуток, мова йде про новий флагманський чипсет Qualcomm Snapdragon 865. Крім того, очевидно, що це також буде перший смартфон Sony з 5G. Можливо, що наступник Xperia 10 також запропонує підтримку 5G, тому що нещодавно з’явився тест Geekbench моделі Xperia 2020 року, яка була оснащена новим чипсетом Snapdragon 765G. Це перший вдосконалений процесор середнього класу з підтримкою 5G.

PlayStation Remote Play

Цей чипсет також повинен значно поліпшити ігрову продуктивність. Великий дисплей 21 х 9 прекрасно підходить для перегляду відео та ігор. Крім того, всі останні моделі Xperia оснащені PS4 Remote Play. Завантаживши додаток PlayStation на свій смартфон Xperia і підключившись до домашньої мережі Wi-Fi, ви можете грати в свої улюблені ігри PlayStation прямо зі свого смартфона – без участі телевізора. Ви навіть можете використовувати контролер DualShock 4. Контролер можна підключити до вашого смартфона через Bluetooth. Хоча PlayStation Remote Play вже давно можна використовувати в поєднанні зі смартфонами Xperia, з жовтня цього року ця можливість з’явилась для смартфонів і планшетів на базі Android та iOS.


Теги: sony xperia
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи