Співзасновники DeepMind і LinkedIn запустили чат-бота Pi - він не вміє писати код і потрібен для "невимушених розмов"

  • 4 мая, 16:57
  • 3895
  • 0

Співзасновники Google DeepMind і LinkedIn запустили чат-бот зі штучним інтелектом під назвою Pi, додавши до потоку подібних продуктів, які цього року публічно випустили такі компанії, як OpenAI, Google і Snap.

Користувачі Pi можуть вести особисті розмови з чат-ботом або безпосередньо через додаток, або через текстові повідомлення, WhatsApp, Instagram і Facebook.

Виконавчий директор Inflection AI Мустафа Сулейман описав чат-бота як співчутливого співрозмовника, який не намагається надавати інформацію. За словами Сулеймана, продукт, бета-тестований користувачами протягом кількох місяців, має вузький варіант використання, що робить його безпечнішим і легшим для контролю.

«Є багато речей, які Pі не може зробити. Він не створює списки чи кодування, він не складає плани подорожей, він не напише маркетингову стратегію чи есе для школи», – сказав Сулейман в інтерв’ю Financial Times. «Він створений виключно для невимушеної, підтримуючої та інформативної розмови».

В майбутньому  персональний інструмент штучного інтелекту може надавати допомогу, наприклад, допомагати користувачам виконувати онлайн-завдання, але наразі, за словами Сулеймана,  більше призначений для «буденних, тривіальних і банальних» розмов.

У живій демонстрації чат-бота Pi відрізняється від інших, таких як ChatGPT або Bard, тим, що він часто закінчує свої відповіді запитанням для заохочення діалогу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все