ІТ-освіту в Азербайджані розвиватиме Українсько-ізраїльський навчальний центр DAN.IT

  • 19 августа, 09:47
  • 4090
  • 0

Українсько-ізраїльский навчальний центр DAN. IT education оголосив про довгострокове співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану. Перший інтенсив з програмування для азербайджанської молоді стартує у вересні.

Київський навчальний центр DAN.IT education, що використовує ізраїльську методику підготовки ІТ-розробників, оголосив про співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану. У вересні в Баку планується запуск проекту, що складається з інтенсивних bootcamp-курсів за напрямками FrontEnd і BackEnd, а також Mobile Application та Business Intelligence. Тривалість програми – 2,5 місяці, 300 академічних офлайн-годин. При цьому, найкращі студенти будуть працевлаштовані за новими професіями у системі банку.

Проект заснований на соціальній ініціативі Міжнародного банку Азербайджану (далі – МБА), тому плата за навчання не стягуватиметься. Так керівництво МБА хоче вплинути на якісну і доступну підготовку IT-кадрів у Азербайджані та розвиток ринку інформаційних технологій у країні в цілому. Умови відбору будуть складними. Абітурієнтам запропонують пройти чотири етапи: реєстрацію та мотиваційну частину, два профільні тестування та індивідуальну співбесіду. Кожну групу студентів супроводжуватимуть два тренери, ментор і курс-координатор для максимально ефективного навчання, міжнародні експерти з Product Management, Data Science та ін. будуть проводити воркшопи.

Викладати на інтенсивах будуть українські експерти, досвідчені вихідці з IT-індустрії, що вже зарекомендували себе як на українському і міжнародному ринках, так і в DAN.IT education. Програми курсів та їх наповнення також проконтролює українсько-ізраїльська сторона – буде використана методика підготовки кадрів до Mamram, IT-корпусу армії Ізраїлю, де проходили службу засновники київського центру. 

«Ми імплементували методику армійської підготовки в Ізраїлі, адаптували її під український ринок у DAN.IT, – на черзі Азербайджан», – говорить директор зі стратегічного розвитку київського центру, Ксенія Столбова. МБА обрав DAN.IT education з-поміж багатьох кандидатів як одного з найкращих операторів ІТ-курсів на ринку СНД. 

«Відсоток працевлаштування наших випускників складає 73%. Ми навчаємо студентів у сфері програмування – FullStack і FrontEnd девелоперів, UI/UX дизайнерів, діджитал-маркетологів. DAN.IT проводить тривалі та інтенсивні bootcamp-програми, після яких випускники отримують запрошення на роботу вже за новою спеціальністю. Раді, що Міжнародний банк Азербайджану довірив саме нам участь у своїй соціальній програмі і організації курсу для азербайджанського ринку, який тільки починає розвиватися в IT-сфері», – поділився думкою про співпрацю Едді Прилепські, co-founder DAN.IT education.

Набір на bootcamp-інтенсив у Баку стартує у вересні. 9 вересня відкриється онлайн-платформа, куди можна подати заявку на навчання. Підтримкою кампанії буде займатися міжнародна маркетингова агенція повного циклу Trigger.

Співпраця з Міжнародним банком Азербайджану – важливий крок у стратегії розширення навчального центру DAN.IT, який щоквартально запускає нові програми та планує відкриття філій в обласних центрах України восени 2020 року. Крім цього, навчальний центр DAN.IT education відкриється в Мінську під егідою Парку високих технологій в 4-му кварталі 2019 року. 

Про DAN.IT education

Київський навчальний центр DAN.IT education реалізує унікальний формат підготовки IT-фахівців, який використовується в армії Ізраїлю.

DAN.IT адаптує методику Telem, покликану працювати над сильними сторонами кожного студента. Це навчання програмуванню на основі кейсів та практичних занять без нудних лекцій і марної трати часу. У навчальному центрі діє Наглядова рада, куди запрошуються експерти з провідних IT-компаній, які вносять правки в програму відповідно до потреб ринку України, і є потенційними роботодавцями для випускників.

Ініціатором відкриття DAN.IT education є Еран Лассер. У минулому він займав керівну посаду в ізраїльському центрі армійської IT-підготовки Mamram. Після закінчення служби Еран створив приватний інститут John Bryce Training, щоб втілювати отриманий досвід в цивільному секторі. Сьогодні John Bryce Training займає більше 70% ізраїльського IT-ринку і має філії в Угорщині, Китаї і Туреччині. В Україні DAN.IT education виступає аналогом такого центру.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все