Transcend представила нові карти пам’яті Transcend 410M

  • 22 апреля, 12:37
  • 3877
  • 0

Компанія Transcend представила карти пам’яті SD/microSD промислового класу – Transcend 410M. Ці карти пам’яті побудовані на базі флеш-пам’яті типу MLC NAND і витримують до 3 тисяч циклів запису/стирання, що гарантує високу надійність зберігання критично важливої інформації. Висока максимальна швидкість передачі даних до 100 МБ/с, надійність, широкий робочий температурний діапазон (від -25 до 85°C). Все це робить карти пам’яті SD/microSD 410M ідеальним рішенням для оснащення компактних промислових пристроїв, таких як автомобільні й телекомунікаційні системи, інтернет речей (IoT) тощо.

Карти пам’яті SD/microSD 410M побудовані на основі високоякісної флеш-пам’яті MLC NAND. Ці карти витримують до 3 тисяч циклів запису/стирання і демонструють при цьому високу продуктивність та оптимальний рівень надійності.

410M відповідає стандарту продуктивності A1

Карти пам’яті Transcend SD/microSD 410M відповідають специфікаціям SD Specification Version 5.1 та UHS-I, а також вимогам останнього стандарту продуктивності Application Performance Class 1 (A1), забезпечуючи швидкості читання і запису 100 МБ/с та 22 МБ/с відповідно.

Transcend 410M: створені для екстремальних ситуацій

Всі карти пам’яті Transcend піддаються ретельному тестуванню. Карти пам’яті Transcend SD/microSD 410M можуть використовуватися при екстремальних температурах від -25 до 85°C. Крім того, вони є вологозахищеними, ударостійкими та вібростійкими, а також захищені від рентгенівського випромінювання і статичної електрики. Вбудовані механізми коригування помилок ECC дозволяють виправляти більшість помилок у файлах, забезпечуючи можливість їх зчитування.

Ємність та гарантія

Карти пам’яті SD/microSD 410M пропонуються у варіантах ємністю від 2 ГБ до 16 ГБ, та постачаються з трирічною гарантією.


Теги: transcend 410m
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все