Twitter просить деяких звільнених працівників повернутися

  • 8 ноября, 13:14
  • 3785
  • 0

Компанія Twitter Inc., яка звільнила приблизно половину штату в пʼятницю, тепер звертається до десятків співробітників, які втратили роботу, і просить їх повернутися, пише Bloomberg.

За словами двох джерел, деякі з колишніх працівників, кого просять повернутися, були звільнені помилково. Інших звільнили до того, як керівництво усвідомило, що їхня робота та досвід можуть знадобитися для створення нових функцій, які запланував Маск.

Цього тижня Twitter звільнив близько 3700 осіб електронною поштою, щоб скоротити витрати після придбання соцмережі мільярдером Ілоном Маском. Багато співробітників дізналися, що втратили роботу після того, як їхній доступ до загальнокорпоративних систем, таких як електронна пошта та Slack, був раптово припинений. 

Прохання співробітників повернутися демонструють, наскільки квапливим та хаотичним був процес скорочення.

«Щодо скорочення чисельності Twitter, на жаль, у компанії немає вибору, коли компанія втрачає понад 4 млн доларів на день», — написав Маск у пʼятницю.


За словами людей, знайомих із цим питанням, у Twitter залишилося близько 3700 співробітників. Маск підштовхує тих, хто залишається в компанії, щоб вони швидко впроваджували нові функції, а в деяких випадках співробітники навіть ночували в офісі, щоб вкластися в нові терміни.

Як пише Bloomberg, ці звільнення вже стали причиною колективного позову, оскільки про такі масові скорочення компанія має попереджати співробітників заздалегідь.

 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все