У росіян почали видаляти робочі простори в месенджері Slack

  • 16 марта, 15:34
  • 3782
  • 0

Користувачі з РФ почали скаржитись на видалення їхніх робочих просторів у корпоративному месенджері Slack.

Про це пише Forbes Russia.

Російські користувачі Slack скаржаться на видалення в App Store та Play Store.

"Видалили робочий простір організації без будь-якого попередження", - написав у відгуку про додаток один із користувачів. "Slack без попередження видалив платний робочий простір на 70 осіб", - зазначив інший.

Водночас видання vc.ru пише, що з 12 березня в App Store і Play Store з'явилося близько 60 відгуків про видалення робочих просторів у Slack.

Користувачі зазначають, що облікові записи були видалені без можливості зберегти дані, при цьому у багатьох користувачів була оплачена платна версія на рік уперед.

За даними vc.ru, деякі з користувачів, судячи з їхніх соцмереж, можуть працювати у різних підрозділах компанії "Сбер". Представник прес-служби "Сбера" підтвердив, що їхні робочі простори в Slack недоступні.

"Їх використовували у "Сбері" менше 5% команд розробників. Наразі вони вже перейшли на альтернативні продукти", - сказав представник компанії.

Компанія Salesforce, яка володіє Slack, 7 березня опублікувала заяву: 

"У нас дуже мало клієнтів у Росії, і ми почали припиняти ці відносини минулого тижня".

"Наші серця розбиті через насильство та втрати життя внаслідок вторгнення в Україну. Ми солідарні з українським народом.

Поки у нас немає офісів чи співробітників в регіоні, ми підтримуємо наших співробітників, у яких там є близькі люди. Salesforce і наші співробітники жертвують стартові 2 мільйони доларів організаціям, які працюють над наданням допомоги людям в Україні та біженцям", - заявила компанія.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все