У Twitter з’являться дзвінки, відеозв’язок та зашифровані повідомлення - Ілон Маск

  • 10 мая, 14:51
  • 3984
  • 0

Заява бізнесмена Ілона Маска про надходження нових можливостей в соціальній мережі Twitter отримала резонанс. Згідно з його повідомленням на Twitter, скоро користувачі матимуть змогу здійснювати дзвінки та відправляти зашифровані прямі повідомлення. Ця оновлена функціональність має бути запущена вже 10 травня. Втім, не було уточнено, чи будуть також шифруватися дзвінки.

Маск вважає, що ці нові можливості покращать безпеку користувачів в мережі. Генеральний директор Twitter також додав, що здійснювати дзвінки можна буде з будь-яким користувачем платформи.

"Незабаром ви зможете використовувати голосовий і відеочат від свого імені з будь-яким користувачем на цій платформі, щоб спілкуватися з людьми по всьому світу, не розголошуючи їм свій номер телефону", - написав Ілон Маск.

Він також зазначив, що введення дзвінків у соціальній мережі робить Twitter конкурентоспроможним у порівнянні з іншими мережами, які вже мають схожі функції. Однак не було надано деталей щодо рівня безпеки цих дзвінків.

Крім того, Маск згадав про впровадження зашифрованих прямих повідомлень. Очікується, що ця функція буде активована також 10 травня. Про шифрування дзвінків нічого не було сказано, і не була надана оцінка ефективності шифрування повідомлень. Як зазначив сам винахідник, з введенням функцій були проблеми, оскільки він не міг перевіряти повідомлення користувачів “навіть якщо йому б до голови приставили пістолет”. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все