IT компанія Innovecs стартує унікальний проект розвитку IT-фахівців InnoCamp

  • 24 мая, 07:13
  • 5202
  • 0

Команда Innovecs адаптувала кращі методики навчання дорослих і поєднала їх з міжнародною експертизою компанії. Всі учасники InnoCamp матимуть індивідуальні траєкторії навчання, що включають курс з обраної технології та додаткові тренінги на розвиток ключових навичок 21 століття: креативності, критичного мислення, ефективної комунікації та колаборації. Також зробили акцент на практиці: експерти і ментори InnoCamp використовують в роботі методику EduScrum, яка вже завоювала свою популярність в світі. 

Висока конкуренція на глобальному IT ринку вимагає від нас щоденного вдосконалення знань. Особливу увагу ми приділяємо формуванню інноваційної культури управління і використання методики дизайн-мислення в командах. Навчання учасників InnoCamp безпосередньо в проектах, дає унікальну можливість отримати зрілий і прогресивний досвід на рівні з кращими практиками західної бізнес-культури. Доступ до міжнародних експертів, фахівців високого рівня в області IТ, дозволяє нам створити середовище для обміну та імплементації знань, а також зростання всередині компанії,

– розповідає CEO і співзасновник Innovecs Алекс Луцький.

Ще одна особливість Innocamp – ретельний відбір учасників. Кандидати проходять тестування технічних навичок і рівня знань англійської, а фіналістів чекає співбесіда за участю технічних експертів. Такий відбір гарантує формування мотивованих команд учасників, адже сама участь в InnoCamp є безкоштовною. 

Ми імплементуємо кращі практики роботи з інноваціями, міжнародну експертизу і принцип Learning by Doing. Тому основний акцент – на роботі учасників в проектних командах по методиці EduScrum і розвитку креативності та критичного мислення. Протягом усього треку навчання учасники працюють над вирішенням кейсів з портфоліо Innovecs в командах по 4-5 учасників. Крім того, кожен учасник самостійно формує свій трек навчання, враховуючи вже отриманий досвід,

– коментує Head of Innocamp, Ігор Бех.

Після успішного завершення навчального треку в InnoCamp учасники продовжать розвивати свої навички під час оплачуваного стажування на проектах Innovecs. При цьому доступ до навчальних матеріалів залишається назавжди, тим самим Компанія планує забезпечити виконання принципу lifelong learning, який так важливий для підтримки компетенцій IT фахівців.

Крім того, кандидати, які мають доствід роботи та успішно пройшли співбесіду можуть зайняти позицію стажера без участі в навчальному треці.

Наразі заплановано чотири напрями стажування та відповіді навчальны треки:: Quality Assurance Manual, Front End, Java і DevOps, а рання реєстрація вже відкрита на сайті InnoСamp: innocamp.innovecs.com

Старт проекту - 24 червня 2019 року. Дедлайн реєстрації - 09 червня.

Нагадаємо, що це вже другий проект Innovecs, покликаний розвивати компетенції IT фахівців в Україні. У серпні минулого року компанія відкрила мультимедійний простір InnoHub для проведення навчальних заходів та обміну знаннями.

Innovecs є глобальною динамічною компанією з розробки програмного забезпечення, яка дозволяє підприємствам розвиватися, трансформуватися або впроваджувати інновації за допомогою спеціальних цифрових рішень.
Innovecs входить в список 5000 найшвидше зростаючих приватних компаній в Америці, включених до списку Global Outsourcing 100®, і серед 50 найбільших українських роботодавців.


Теги: IT innovecs innocamp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все