«Треба було йти у футболісти». Як українські айтівці реагують на зміни до мобілізації

  • 27 декабря, 07:01
  • 3793
  • 0

Українці активно обговорюють новий законопроєкт, у якому пропонується низка змін у мобілізації. Звісно, не залишилися осторонь й айтівці. 

Щоб розібратися, як українська ІТ-спільнота відреагувала на законопроєкт №10378, ми зібрали коментарі користувачів. 

Як українські айтівці реагують на зміни в мобілізації

«Саме час переписати хату на кота. І всі банківські рахунки теж», – написав DevOps Олександр Маркусик.

«А що тут думати: треба було йти в футболісти, у них бронь, вони стратегічно важливі», – прокоментував Віталій Федорів, програміст.

«Такі обговорення приведуть до ухилення від сплати податків, виведення грошей з банків, прискорення виїзду за кордон та вмирання ринка нерухомості та послаблення в авто», – вважає розробник Михайло Макаренков.

«Варто визнати, мене не так просто змусити oxy*** останнім часом, але вчора новим законопроєктом це вдалося тричі. Знімаю капелюха!» – прокоментував Станіслав Олесь. 

«Давайте про плюси нового закону, кількість ФОП жінок в ІТ виросте, і здебільшого це будуть жінки 40+ і одразу мідли та сеньйори», – написав користувач bifrost.

«Хороший законопроєкт, вирішує багато актуальних проблем. Я б ще криміналізував ухилення від військового обліку, але загалом законопроєкт мені подобається», – зазначив Project Manager Олег Мордач.

«Гірка правда полягає в тому, що з якого боку не подивитися – законопроєкт потрібний. […] А головне (і що мені відверто гріє душу) – тих, хто не переховується і виконує ті вимоги, зараз законопроєкт відносно не чіпає – тобто умовно для мене змін майже ніяких, окрім того, що замість ксерокопії "посвідчення замість військового квитка” носитиму оригінал», – прокоментував розробник Ілля Климов.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий