Ukrainian IT Awards розпочинає прийом заявок на участь у конкурсі

  • 20 июня, 08:50
  • 3940
  • 0

Стартувала подача заявок на участь у «Ukrainian IT Awards» - щорічному незалежному конкурсі, що відзначає найкращих експертів галузі. Організатором конкурсу виступає Асоціація «IT України».

Перелік номінацій включає:
DevOps, Design, Business Analysis, Software Engineering, Software Architecture, Research, Quality Assurance, Project Management, Product Management та IT Education.

Подача заявок відкрита за посиланням до 7 липня 2019.

Переможців обирає кваліфіковане журі у складі керівників провідних ІТ-компаній та профільних організацій. На першому етапі оцінюються анкети всіх учасників. У другий тур проходять ТОП-3 кандидати по кожній компетенції, з якими журі проводять скайп-інтерв’ю.

Для мене участь у конкурсі стала не тільки викликом, але й можливістю показати приклад, зробити внесок в розвиток IT-спільноти в Україні. IT Awards - це перевірка ваших можливостей та здобутків на піку вашої експертизи, цінний нетворкінг із кращими у галузі. Для мене конкурс виступив у якості game changer, оскільки оцінив професійні здобутки, і на базі цього я будував свої подальші кроки та дії, планував, в якому напрямку розвиватися. Якщо ви готові кинути нам виклик і довести, що ви дійсно варті того, щоб виграти IT Awards, ми вас чекаємо, 

- Дмитро Лавриненко, переможець Ukrainian IT Awards 2018, член журі конкурсу говорить про ІТ Awards.

Кандидатів оцінюють за такими критеріями:

  • Project/Product Evaluation — роль апліканта в проекті/продукті, який досяг високих результатів, що підтверджені відповідними метриками.
  • Best Practices & Industrial Standards Evaluation — найбільш ефективні підходи для вирішення задач в рамках проекту.
  • Innovation Evaluation — інноваційність проекту/продукту, його відмінність від аналогічних, які вже присутні на ринку. Члени журі звертають особливу увагу на технології, фреймворки, інструменти, нестандартні підходи.
  • Social Responsibility & Community Development — участь конкурсанта в соціальних проектах та досвід розвитку власних чи вже існуючих професійних спільнот.
  • Awards & Certification — наявність відзнак та професійних нагород.

Вже сама участь в Конкурсі - це важливо для тих, хто прагне професійно розвиватися. Адже щоб заповнити заявку, потрібно підсумувати свій досвід, виділити найважливіше, що може зацікавити журі. А члени журі - це найсильніші фахівці на українському ринку. Навіть сама по собі оцінка та їхній фідбек - це вже важливо, оскільки дозволяє зрозуміти свої сильні та слабкі сторони, розширити професійні горизонти. Ми щорічно отримуємо позитивний фідбек від учасників щодо цього. Ну а перемога - це можливість гучно про себе заявити, отримати паблісіті серед професійної спільноти,

Дмитро Ваврів, член журі та учасник  Експертного комітету Ukrainian IT Awards.

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий