Українські кібервійська опублікували карту адрес російських мародерів, які грабували українців під час вторгнення

  • 15 апреля, 04:57
  • 3800
  • 0

Українські кібервійська виклали в мережу імена, телефони та адреси російських мародерів.

Українські кібервійська опублікували карту адрес російських мародерів, які грабували українців під час вторгнення на територію нашої країни.

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі IT-армії України:

Ми отримали доступ до даних кур'єрської служби, через яку солдати російської армії відправляли награбоване в українських мирних сімей. Після відступу з Київської області мародери відправляли ці речі з білоруського Мозиря, російського Курська та Залізногірська та інших прикордонних міст. На цій карті доступна повна інформація про російську армію мародерів - де вони проживають і куди відправляли награбоване. Карта оновлюватиметься.»

Знайти дані одержувачів посилок можна за посиланням. База містить імена мародерів та одержувачів награбованого, телефони, а також адреси.

Вказана на карті інформація не є остаточною, оскільки частина даних про посилки була вилучена з баз СДЕК. Про це писала білоруська служба видання Meduza. Журналістам стало відомо, що 45 із 69 посилок, відправлених російськими військовими з Мозиря, не були вручені чи отримали статус "Замовлення не знайдено".

Поштова компанія пояснює це тим, що відправник міг створити заявку на сайті СДЕК, але потім скасувати або не принести посилку в належний термін. У цьому випадку, за словами прес-служби, замовлення може взагалі зникнути з бази.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все