Українські користувачі Twitter скаржаться на проблеми із двофакторною автентифікацією

  • 15 декабря, 11:28
  • 3905
  • 0

Українські користувачі Twitter почали скаржитися на проблеми з двофакторною автентифікацією – їм перестали надходити коди зі смс.

«Twitter зламав двофакторну автентифікацію в Україні і припинив відправку кодів на українські номери. Користувачі зі зв'язаним номером не можуть увійти до Twitter. Я дуже сподіваюся, що це просто прикра помилка служби підтримки, а не нова політика вашого боса», — написав у своєму акаунті головний редактор MezhaMedia Тарас Міщенко.


Також про проблеми з двофакторною автентифікацією в українських користувачів соцмережі написав старший політичний радник Гельсінської комісії США Пол Массаро. За його словами, телефонний код України було видалено з бази даних Twitter.

«Код України повністю видалений з бази даних Twitter. Почувши, що українці з двофакторною автентифікацією не можуть отримати доступ до своїх облікових записів», — написав Массаро.


Крім того, United24 (медіа, створене при Міністерстві цифрової трансформації) пише, що українські користувачі Twitter зараз не можуть додавати або змінювати свій мобільний телефон у налаштуваннях двофакторної автентифікації (2FA).


Раніше власник Twitter Ілон Маск скоротив половину штату компанії, звільнивши, серед іншого, кілька топменеджерів.

Пізніше він також звільнив приблизно 4400 із 5500 підрядників без повідомлення чи попередження — їх просто позбавили доступу до Slack та електронної пошти.

19 листопада Маск опублікував фото з офісу з співробітниками Twitter, що залишилися. У реплаях до його посади деякі користувачі почали жартувати, що у Twitter залишилися працівники, які перебувають у США за візами і не можуть дозволити собі втратити роботу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи