Українські стартапи можуть взяти участь у Startup Nights у Швейцарії

  • 27 июля, 11:27
  • 3714
  • 0

Українські стартапи будуть мати можливість взяти участь у Startup Nights у Швейцарії, про що повідомило Міністерством цифрової трансформації. Витрати на участь будуть частково покриті за рахунок спонсорів. 

Започаткована у 2017 році, Startup Nights — визначна технологічна конференція, що щороку збирає інноваторів з усіх куточків світу в Швейцарії. Минулого року захід відвідали 8 000 учасників. Цьогоріч Startup Nights відбудеться 2-3 листопада у Вінтертурі. На захід вперше будуть запрошені українські стартапи, які мають унікальну можливість презентувати свої продукти. Для цього стартапи повинні відповідати таким критеріям:

  1. Виявляти трекшен, демонструючи успішність у розвитку своєї діяльності.
  2. Бути зареєстрованими та активно діяти в Україні.
  3. Зазначити своє походження як український стартап, що має бути вказано на сайті та популярних публічних ресурсах, наприклад, на Crunchbase.
  4. Розробляти хардверні рішення та продукти, які можуть бути представлені на виставці.

Співорганізатори української делегації, а саме Міністерство цифрової трансформації, Український фонд стартапів та Українсько-швейцарська бізнес-асоціація (USBA), гарантують наступні можливості:

  1. Надання квитків на конференцію для одного-двох представників від стартапу, забезпечуючи участь у програмі Startup Nights та надання стендів для восьми команд.
  2. Забезпечення участі відібраних команд у активностях делегації, зустрічах з інвестиційними фондами, представниками влади, акселераторами, інкубаторами та іншими організаціями, зайнятими у сфері технологій.

Представники стартапів мають підготуватися до часткового покриття витрат на проїзд та проживання. Всі деталі щодо конференції та процедури подачі заявок можна знайти на веб-сайті. Дедлайн для подачі заявок — 10 серпня.




0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все