Українська кіберкоманда вп'яте здобула перемогу в престижному турнірі з гри CS:GO

  • 4 сентября, 11:17
  • 3758
  • 0

Українська кіберспортивна команда L&G вже вп'яте поспіль здобула перемогу в 46 сезоні турніру ESEA League Advanced Europe на платформі Faceit. У матчі, який відбувся 3 вересня, наші кіберспортсмени здолали команду EPICDUDES з Німеччини з рахунком 16-11. Цікаво відзначити, що ця перемога сталася після заміни одного з гравців - наприкінці серпня з команди вийшов Давид «Merl» Давідян, а його місце зайняв досвідчений європейський чемпіон з CS:GO Євген «j3kie» Сергачов.

У найсвіжішому сезоні ESEA League Advanced, L&G успішно поборола кілька команд, та мала такі результати: 15 серпня вони виграли у BigAcademy з рахунком 16-14; 17 серпня перемога над Ballistic з рахунком 16-4; 21 серпня вдала гра проти Entropiq з рахунком 16-12; а також перемогу над The Witchers з рахунком 16-7 23 серпня. На даний момент українська команда займає 6 місце у загальній турнірній таблиці ESEA League Advanced Europe.

Важливо відзначити, що раніше L&G, українська кіберспортивна команда CS:GO, вже здобула перемогу на європейському турнірі United 21 Season 4 та отримала призовий фонд в розмірі $2500. У цьому турнірі L&G здолала українську команду BornToFlex, у складі якої були колишні гравці L&G, fenny та sleiden. Крім того, наша команда здолала такі колективи, як 7Reasons і eSuba.

Нещодавно гравці з української кіберспортивної команди L&G отримали запрошення приєднатися до престижного хабу FPL-C (FACEIT Pro League - Challenger), де виступають найсильніші кіберспортсмени світу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все