Українська ІоТ компанія Indeema Software залучила нових партнерів InSoft Partners та отримала інвестиції

  • 25 мая, 11:25
  • 3972
  • 0

Головний офіс компанії Indeema Software знаходиться у Львові. На поточний момент в компанії працює більше 60 людей. Спеціалізація - розробка IoT.

Знайомство сторін тривало майже три роки, а перші переговори про партнерство було розпочато наприкінці 2021 року. Засновики Indeema Software - Володимир Шевчик та Ярослав Рубій впевнені, що завдяки цьому партнерству компанії вдасться швидше масштабуватися та вийти на якісно новий рівень, і таким чином досягти поставлених стратегічних цілей. 

“Війна, звісно, внесла свої коррективи, проте, зараз як ніколи ми повинні розвивати та підтимувати український бізнес та компанії. З нашої сторони ми робимо все можливе, аби розширювати наші сервіси, виходити на нові ринки і тим самим збільшувати кількість робочих місць для українців”, — говорить Володимир Шевчик.

Компанія Indeema Software має прекрасну репутацію на ринку та більше 8 років досвіду, у тому числі з компаніями зі списку Fortune 200. У Львівському офісі компанія відкрила R&D hub, що дозволяє реалізовувати високотехнологічні проекти. Крім того, компанія тісно співпрацює з Львівським національним університетом ім. І. Франка та є співзасновником ІТ курсів PLLUG.

Віталій Горовий, засновник InSoft Partners придбав міноритарну частку ІТ компанії. Точний розмір придбаного пакету Indeema, а також сума угоди не розголошуються. Дані про ще одну свою інвестицію InSoft Partners планують розкрити протягом місяця після завершення всіх документарних процедур.

“Після початку війни ми узгодили, що не змінюємо своїх планів, просто технічно знадобилось ще трохи часу для завершення угоди”, — розповідає Віталій Горовий.

Віталій Горовий - серійний ІТ підприємець. Через холдингову компанію InSoft Partners купує частки в сервісному IT B2B бізнесі і залучається в операційні процеси задля масштабування та збільшення вартості портфельних компаній. Серед завершених проектів: ITernal Group, Core Value, Cloudfresh, ucode IT academy. Серед контрагентів, в чиїх інтересах було зроблено попередні екзіти: OakTree Capital Management, UST Global. Серед поточних проектів: InoXoft, Linkup Studio, Indeema Software.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все