Українська студія 4A Games розробляє нову гру: що про це відомо

  • 27 мая, 07:42
  • 4210
  • 0

Гра Metro: Exodus принесла великий успіх розробникам із студії 4A Games. Проте, українці не планують зупинятися на досягнутому: раніше розробники анонсували сюжетні DLC для Metro: Exodus, а тепер в мережі опублікували нову інформацію щодо нового AAA-проекту від відомої студії.

Як повідомляє PCGamesN, цікава інформація про нову гру знайшлася в фінансовому звіті компанії THQ Nordic, який недавно опублікувало видавництво.

Що таке AAA-гра?Термін "AAA-гра" використовується в індустрії комп'ютерних ігор для позначення найбільш високобюджетних комп'ютерних ігор, розрахованих на масову аудиторію. Вони вимагають величезних витрат як на саму розробку гри, так і на її рекламу, в першу чергу, маркетингову кампанію на час виходу.
Розробка AAA-ігор пов'язана з високими економічними ризиками, оскільки окупність гри вимагає продажу величезного числа копій. До слова, це поняття аналогічно терміну "блокбастер" з кіноіндустрії. 


У період з 1 січня 2018 року по 31 березня 2019 роки ми підписали кілька нових проектів, серед яких значиться контракт на розробку нової неназваної AAA-гри від студії 4A Games, розробника франшизи Metro,
– йдеться в офіційному звіті THQ Nordic.

На жаль, це вся інформація про новий проект 4A Games, яку представили широкій публіці. З огляду на те, що зараз студія трудиться , роботу над якими вона закінчить лише на початку 2020 року, повноцінний анонс нового проекту можна очікувати не раніше, ніж через кілька років.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все