В EasyPay дослідили, що найчастіше українці оплачують в терміналах

  • 14 февраля, 08:55
  • 4077
  • 0

Аналітики української фінтех-компанії EasyPay провели дослідження та дійшли висновку, що найчастіше платіжними терміналами українці користуються для оплати мобільного зв’язку, інтернету та поповнення банківської картки готівкою. Про це свідчать результати дослідження.

В EasyPay дослідили, що найчастіше українці оплачують в терміналах

У відсотковому вираженні топ-5 категорій виглядають наступним чином:

  1. Мобільний зв'язок (30%)
  2. Інтернет (25%)
  3. Поповнення банківської картки готівкою (Cash2card) (25%)
  4. Телебачення (12%)
  5. Оплата комунальних послуг (8%)

Перелік послуг, якими користуються українці в терміналах, різниться від регіону до регіону. Так, у Київській області найбільш використовувані сервіси: поповнення картки, оплата мобільного зв'язку та оплата кредитів (банки). В Одеській області популярні оплата мобільного зв'язку, поповнення картки і оплата послуг Інтернет. Користувачі з Львівської області в 2019 найчастіше поповнювали картки, платили за мобільний зв'язок і комунальні послуги.

Як показує дослідження, більшість користувачів небанківських терміналів (як EasyPay, так і інших операторів) молоді (26-35 років) і найчастіше проживають у містах з населенням понад 100 000 чоловік, районних і обласних центрах. Таких користувачів терміналів 39% від усього населення України. При цьому, чим менший населений пункт, тим вища частота використання терміналів.

EasyPay – управляє найбільшою в Україні мережею платіжних терміналів. Станом на початок 2020, кількість активних точок становить понад 14 000, а кількість доступних сервісів перевищує 3500. За рік кількість терміналів зросла більш ніж на 2000.


Теги: easypay
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий