В ЕРАМ готують наступне покоління айтівців на Pre-Junior Program

  • 11 августа, 07:58
  • 3937
  • 0

З початком повномасштабного вторгнення сотні навчальних закладів були пошкоджені чи зруйновані, десятки евакуйовані на відносно безпечні території. І все ж попри обстріли і звуки сирен IT-бізнес продовжує навчати. Одним з прикладів є програма Pre-Junior від компанії ЕРАМ, яка дозволяє старшокласникам поглибити свої знання про технології. Реєстрація на черговий набір триватиме до кінця серпня. 

Це вже четвертий набір на програму Pre-Junior, який зазвичай збирає до 70 старшокласників. Крім загальної інформації про ІТ-сферу, професії та інструменти роботи з кодом, учасники можуть обрати на вибір вивчення  Front-end, мову програмування C# та Cloud Computing. Зазвичай учні обирають два напрями, хоча окремим з них вдається опанувати відразу три спеціалізації. 

Навчання минулої групи було перерване повномасштабним вторгненням росії в лютому. 

«Нові часи вимагають сміливих рішень. Ми усвідомлюємо, що зараз ми не просто навчаємо – ми справді формуємо майбутнє покоління ІТ-фахівців. Це важливо, адже від активної позиції представників бізнесу та освіти залежить сьогодні майбутнє країни. Відновлення Pre-Junior також стало відповіддю на численні запити школярів – зосередження на навчанні відволікало їх від думок про війну», - коментує Денис Гриньов, керівник освітніх програм в EPAM Україна.

Вступ на програму передбачає вступні тести загального спрямування. Онлайн формат програми дозволяє бажаючим приєднатися з усіх куточків країни чи за кордону. Втім з географії реєстрацій помітно, що зараз слухачі переважно долучаються з маленьких міст та сіл.   

«Наші учасники – діти, які багато навчаються самотужки і виходять за рамки обов’язкової шкільної програми з вивченням однієї з мов програмування. З ними цікаво працювати, вони допитливі, їх рівень знань - високий. У нас були слухачі 8-9 класу загальноосвітніх шкіл з потужними знаннями та нестандартними вирішеннями завдань. Їх очікування від програми – багато практики, адже працювати в індустрії вони збираються мало не з 18 років. Цікаво, що троє випускників програми пройшли на «дорослі» програми EPAM University в якості вільних слухачів за напрямками Frontend та Python», - ділиться спостереженнями Дар’я Черевач, координатор програми в EPAM University. 

Навчання стартує 17 жовтня і триватиме 12 тижнів. Зареєструватися на програму та дізнатися більше про програму можна за посиланням до 29 серпня. 



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все