В Google Duo додали вічні повідомлення та збільшили ліміт учасників

  • 22 апреля, 14:22
  • 4016
  • 0

Через коронавірус COVID-19 люди по всьому світу вимушені залишатися вдома на карантині. Через це вони не можуть бачитися з близькими та рідними, однак можуть спілкуватися у месенджерах і додатках для відеозв’язку. Одним з найпопулярніших є Google Duo, в якому фактично, кожного тижня реєструється понад 10 млн нових осіб. А в багатьох країнах кількість дзвінків збільшується більш ніж в десять разів. Ось кілька нових функцій, які допоможуть вам відчути себе ближчими до друзів і сім’ї, навіть коли ви знаходитесь далеко один від одного.

Робіть безпечні, надійні дзвінки

Google Duo повністю зашифрований, і компанія постійно оптимізує його, щоб забезпечити безперебійну роботу відеодзвінків. Додаток вже використовує штучний інтелект (AI) для зменшення кількості переривань звуку. Наступного тижня буде впроваджено нову технологію відеокодеків, щоб підвищити якість і надійність відеодзвінка навіть при підключеннях з дуже низькою пропускною здатністю.

Зафіксуйте особливі і повсякденні моменти з Google Duo

Зараз ми спілкуємось через відеозв’язок мало не щодня. Тому сімейні та інші свята доводиться проводити не за столом з рідними, а через смартфон чи комп’ютер. Відтепер, користувачі застосунка можуть швидко зробити фотографію і автоматично поділитися нею з усіма під час виклику. Тобто це працюватиме як в особистих відеодзвінках, так і в групових.

Ліміт на кількість учасників

Кількість учасників в групових викликах зростає. За останні чотири тижні компанія спостерігає у 8 разів більше групових викликів через Google Duo. На Android та iOS нещодавно збільшили розмір групи до 12 учасників (замість 8). В найближчі тижні планується ще збільшити кількість учасників.

«Вічні» повідомлення в Google Duo

Duo дозволяє відправляти персоналізовані відео і голосові повідомлення, коли ви не можете зателефонувати. В останні кілька тижнів користувачі відправляли на 180% більше повідомлень. Незабаром у вас з’явиться можливість автоматично зберігати повідомлення. Як відомо, строк дії повідомлення збігає за 24 години. Тож, тепер ви зможете зберігати важливі для вас повідомлення.


Теги: google duo
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все