В камерах Xiaomi Mijia виявили серйозну проблему

  • 3 января, 08:34
  • 4174
  • 0

Розумні камери відеоспостереження можуть бути надзвичайно корисними. Але вони також можуть викликати занепокоєння, коли це стосується конфіденційності. Цього тижня стало відомо про потенційно серйозну проблему безпеки з інтелектуальними камерами Xiaomi Mijia при інтеграції з Google Nest Hub.

Користувач Reddit виявив, що його Google Nest Hub не відображав відео з власної камери Xiaomi. Натомість, відображалися відео з камер в будинках випадкових людей, які мали те ж саме обладнання. Щоразу при запиті, користувач спостерігав нові будинки. Google повідомив, що знає про цю проблему і намагається вирішити її разом з Xiaomi. Сама ж китайська компанія не прокоментувала ситуацію.

Власник камери зазначив, що це була камера Xiaomi Mijia, що працює на версії прошивки 3.5.1_00.66. На Reddit не було великої кількості постраждалих. Але це не означає, що їх не існує. Google, поки що, відключив інтеграцію з цими камерами. І якщо ви використовуєте цю ж камеру або інші від китайської компанії, то краще їх, поки що, відключити. Хтозна, які ще «сюрпризи» можуть на вас чекати.


Теги: xiaomi mijia
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все