В Україні 16 млн абонентів користуються 2G: 3G і 4G за межею доступного

  • 22 августа, 09:57
  • 4053
  • 0

В Україні 16 млн абонентів не можуть скористатися 3G і 4G зв'язком з-за відсутності в сільській місцевості відповідних станцій, які проводять сигнал, заявив керівник сектору ІТ й Телеком BRDO (Офіс ефективного регулювання) Олександр Кубраков. Ця цифра трохи дивує, якщо врахувати, що 3G по всій території України працює уе протягом декількох років. У більшості великих міст нашої країни також працює і 4G, але користувачі не особливо поспішають переходити на нову частоту. 

“В Україні більше 16 млн абонентів, в основному, в сільській місцевості, без 3G і 4G зв'язку, і близько 26 млн людей, які виїжджаючи за місто, стикаються з такими ж проблемами. Є 2G, але не більше”, - зазначив він. Однак, в нинішніх реаліях 2G практично неможливо користуватися. Швидкість передачі даних мізерно мала, і завантаження відео або аудіо-контенту практично неможлива, або ж займає величезну кількість часу. 

За словами Кубракова, це відбувається тому, що в Україні немає базових станцій, які підтримували б таку швидкість зв'язку. 


Теги: 4g іт
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий