В Україні визначили переможців програми з підтримки малого бізнесу #DigitalDопомога

  • 9 июня, 17:12
  • 4059
  • 0

В Україні переможцями програми з підтримки малого та середнього бізнесу #DigitalDопомога стали всеукраїнська медична система HELSI та компанія з виробництва органічних добрив RichSoil, повідомляє Укрінформ.

За словами одного з ініціаторів програми, керуючого партнера компанії MediaHub Романа Пересунька , загалом до організаторів програми #DigitalDопомога надійшло понад 300 заявок з усієї України.

Водночас головні гранти – безкоштовну рекламу в Google та послуги на просування в інтернеті - отримали всеукраїнська медична система HELSI, якою користується понад 16 тисяч лікарів по всій Україні, та виробник органічних добрив із Запоріжжя, компанія RichSoil, поінформував Пересунько.

«Всі заявки, які надійшли, були дуже сильними, і зараз ми намагаємося охопити всіх, хто хоче продовжити співпрацю», - повідомив ще один ініціатор програми, засновник компанії Inprime Андрій Камчаткін.

За його словами, «ми запропонували всім підприємцям низку безкоштовних консультацій та компенсації на рекламу. І багато для кого це стало доречним - бо в бюджеті невеликої компанії 25% компенсації на Google – це суттєва цифра, яка є особливо актуальною зараз, під час виходу з карантину».

Організатори зазначили, що програма починалася як соціальна ініціатива двох київських рекламних компаній – MediaHub та Inprime, які задумали допомогти невеликим українським брендам з просуванням в інтернеті, але вона виявилася «вірусною» - і до руху долучилися інші рекламісти, які також вирішили виділити локальним брендам солідні порції безкоштовного маркетингу.

«Почалося з того, що весь дизайн і оформлення програми взяли на себе наші добрі друзі і учасники ХАБу – компанія Mindgneer», - розповів керуючий партнер MediaHub, додавши, що згодом до #DigitalDопомогу долучилися оператори зовнішньої реклами України – компанії Octagon Outdoor та Перехід Аутдор. За словами Пересунька, кожна з них виділила безкоштовні рекламні площини в Києві для підприємств, які подали заявки на участь у програмі. «Для нас це стало дуже класним відчуттям ліктя і підтримки від колег, і ми справді вдячні нашим партнерам», - зазначив він.



Теги: digital

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все