Вбивця Instagram? Творці TikTok працюють над програмою для обміну фото

  • 14 марта, 18:19
  • 3733
  • 0

ByteDance розглядає можливість створення нової програми під назвою TikTok Photos, яка буде конкурентом для Instagram.

Файл APK TikTok містить численні посилання на нову програму під назвою TikTok Photos, зауважили автори блогу SpAndroid. У коді програми версії 33.8.4 зазначено, що ця програма може обслуговувати «однодумців, які люблять публікації фотографій». Видання TechCrunch знайшло дещо інший і детальніший опис нової програми в новій версії 33.8.5.

«Незалежно від того, чи ви є мандрівником, ведете блог про їжу або просто любите ділитися тим, що відбувається у вашому житті, TikTok Photos — це наша абсолютно нова платформа для обміну фотографіями, яка допомагає таким творцям, як ви, охоплювати інших однодумців. TikTok Photos — це наша нова платформа для обміну фотографіями, на якій ми полегшили можливість насолоджуватися і шукати публікації фотографій», — йдеться в описі.

APK також знайшли іконку потенційного сервісу TikTok Photos. Вона виглядає як буква P і виконана у старих фірмових кольорах TikTok.

Платформа, що належить TikTok від китайської компанії ByteDance, конкурує з усіма найбільшими соцмережами. Раніше TikTok отримав підтримку 30-хвилинних відео як на YouTube. У минулому році були додані текстові повідомлення, як у X і Threads. Завдяки новому додатку компанія може почати конкурувати з Instagram не лише у сфері коротких відео, а й у сфері фото.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий