Відчуй себе детективом: НАБУ запустило антикорупційну комп'ютерну гру

  • 25 мая, 05:26
  • 4373
  • 0

Національне антикорупційне бюро запустило інтерактивну комп'ютерну гру під назвою "Слідство веде НАБУ". Наразі зіграти в детектива спробували вже понад 2100 осіб.


Антикорупційну гру експерти бюро розробляли 4 місяці спільно а освітнім проєктом EdEra за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС, повідомили в пресслужбі НАБУ.

Читайте ексклюзивне інтерв'ю НАБУ підійшло надто близько: Ситник відверто розповів про спротив Коломойського

Тепер кожен зможе спробувати себе у ролі розслідувача справ та скеровувати їх до суду. Проте скільки саме витратили на гру в НАБУ – не повідомили.

"Мета проєкту – сприяти формуванню нетерпимості корупції… Відчуй себе справжнім детективом. Перевіримо, чи вдасться скерувати справу до суду", – розповіла у проморолику речниця НАБУ Світлана Оліфіра.

У грі пропонують спробувати свої сили у розплутуванні складних корупційних схем. Вона складається з 9 рівнів, які відповідають 9 етапам досудового розслідування. Також до гри додаються 18 навчальних відео.

 Що можна зробити у грі:

  1. провести допит високопосадовця,
  2. спланувати обшук державного підприємства,
  3. відвідати судове засідання,
  4. скерувати справу до суду,
  5. інше.

Для того, щоб долучитися до гри, треба зайти на сайт НАБУ, обрати в меню "Відкрити офіс" і натиснути на розділ "Навчальна платформа".



Теги: гра
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все