Виконавчий директор Zoom каже, що гібридна робота буде продовжуватися після пандемії

  • 22 декабря, 07:43
  • 3840
  • 0

Три великі «постпандемічні» зміни стимулюють зростання компанії, сказав Рікі Капур, керівник Азіатсько-Тихоокеанського регіону Zoom.

Все більше організацій переходять до гібридної моделі роботи, за якої співробітники щотижня працюють як в офісі, так і вдома.

«Я думаю, що після пандемії відбуваються три великі зміни, у які компанії інвестують, і це стимулює наше зростання та актуальність», — сказав Рікі Капур, керівник азіатсько-тихоокеанського відділу Zoom, у п’ятницю в ефірі CNBC «Street Signs Asia».

По-перше, компанії думають про створення інклюзивного, спільного та гібридного робочого середовища для персоналу, сказав він. «Працівники вимагають гнучкої організації роботи та вміння працювати без проблем, незалежно від того, де вони знаходяться», – додав Капур.

По-друге, компанії переосмислюють досвід взаємодії з клієнтами, а споживачі вимагають більшої зручності. «Незалежно від того, чи це досвід роздрібної торгівлі, можливість наживо відвідати магазин, поспілкуватися з живою людиною — подивитися продукт, поговорити по-справжньому, а потім прийняти рішення про покупку. Споживачі очікують цього від компаній», – сказав він.

За словами Капура, третє велике зрушення полягає в тому, що компанії з цифровоми технологіями Zoom створюють інноваційні платформи для створення послуг, які охоплюють нових споживачів, особливо в таких сферах, як охорона здоров’я та освіта, за словами Капура.

Протягом останніх двох років мільйони людей використовували технологію Zoom, щоб не відставати від навчання, роботи чи спілкування. Але зростання сповільнилося, коли люди поверталися до роботи та навчання особисто.

У кварталі, що закінчився 31 жовтня, дохід Zoom зріс на 35% порівняно з роком раніше, порівняно з 54% у попередньому кварталі. 

Капур залишається оптимістичним щодо того, що, коли люди переходять у гібридну обстановку, вони продовжуватимуть шукати гнучкість у способі спілкування.

Він додав, що «мобільний і невимушений» бізнес Zoom виріс «з нуля до 2 мільйонів користувачів менш ніж за два роки. Це один із найбільш швидкозростаючих хмарних сервісів».

«Цифри говорять про те, що клієнти все ще інвестують і продовжують інвестувати в Zoom після пандемії», — сказав він.


Теги: zoom
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все