Volvo готує повністю електричний автомобіль з системою на базі Android

  • 15 октября, 15:47
  • 3841
  • 0

Компанія Volvo готує презентацію абсолютно електричного автомобіля Volvo XC40, яка відбудеться 16 жовтня. Цікаво, що цей електрокар отримає систему на базі Android із вбудованими технологіями Google.

Про це Техно 24 розповіли у пресслужбі Volvo. Там пояснили, що Volvo XC40 буде оснащений інформаційно-розважальною системою, яку створили на базі операційної системи Android.

Що відомо про цю унікальну систему? Вона пропонує користувачам персоналізацію, покращений рівень інтуїтивного інтерфейсу та використання нових технологій та сервісів Google. Система має такі сервіси як Google Assistant, Google Maps та Google Play Store.

Нова система буде інтегрована з операційною системою Android Automotive (це платформа компанії Google з відкритим кодом), тож Google Maps, Google Assistant та інші додатки будуть оновлюватись в режимі реального часу.

Окрім того, новий електрокар отримає і стандартний набір функцій Volvo On Call: попередній розігрів автомобіля, пошук машини на паркінгу, дистанційне замикання та відмикання дверей й спільне використання за допомогою цифрового ключа тощо.


Теги: volvo xc40
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все