Вперше в Україні - RIPE NCC DAYS

  • 13 сентября, 07:53
  • 3875
  • 0

RIPE NCC DAYS – це успішний та авторитетний захід, що проходить на регулярній основі в країнах регіону обслуговування RIPE NCC та об'єднує місцевих постачальників інтернет-послуг, уряд і ключових гравців глобальної та місцевої Інтернет-індустрії. 

Протягом двох днів ти отримаєш можливість зустрітись з людьми, що безпосередньо впливають на функціональність Інтернету, дізнатись як відбувається розподіл інтернет-ресурсів, а також обговорити наявні перешкоди в координації діяльності Інтернету.

Мета RIPE NCC DAYS KYIV - презентувати останні розробки в Інтернет-індустрії, вирішити питання, що стосуються регіональної та всесвітньої інтернет-спільноти. Це відмінна можливість розповісти про свій досвід та дізнатися про найбільш передові світові технології.

RIPE NCC DAYS KYIV – це професійні виступи експертів, діловий нетворкінг та встановлення партнерських зв’язків.

Участь є безкоштовною, за умови попередньої реєстрації: 

https://www.ripe.net/s/regional-meeting-kyiv-register 

Реєстрація учасників та позиції спонсорів відкриті.

RIPE NCC в своєму регіоні обслуговування (Європа, Близький Схід і частина Центральної Азії) - це головна незалежна, некомерційна членська організація, яка спільно з технічними експертами забезпечує підтримку інфраструктури інтернету. Найбільш важливий і відомий напрямок роботи RIPE NCC - це її діяльність в якості регіональної інтернет-реєстратури (РІР), що надає глобальні інтернет-ресурси і супутні послуги (IPv4, IPv6 і ресурси автономних систем) своїм членам.

Організатор з боку України та приймаюча сторона – компанія NetAssist.


Теги: ripe ncc days
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи