Вперше за три місяці, ціна Bitcoin впала нижче рівня $25 тисяч

  • 12 сентября, 17:53
  • 3714
  • 0

Ціна Bitcoin вперше за три місяці впала нижче рівня $25 тисяч через появу чуток щодо можливого продажу цифрових активів біржі FTX в рамках процедури банкрутства, повідомляє Bloomberg.

На даний момент, ціна Bitcoin скоротилася на 3,3%, опустившись до позначки в $24 958. Це найнижчий показник з 15 червня 2023 року, коли BlackRock подала заявку на реєстрацію спотового біткоїн-ETF, який міг би стати першим американським біржовим фондом, що інвестує безпосередньо в біткоїни.

У той же час, ціна криптовалюти Solana третю торгову сесію поспіль зазнає падіння, знижившись на 10% за цей період.

Падіння криптовалютного ринку сталося через оголошення про наміри продажу активів, які належать збанкрутілій криптовалютній біржі FTX та її підпорядкованим компаніям.

На даний момент відомо, що FTX має практично $1,2 мільярда в активах у власному токені мережі Solana (SOL), а також приблизно $560 мільйонів в Bitcoin і $192 мільйони в Ethereum.

Минулого місяця FTX звернулася до суду з проханням дозволу на продаж або перехід цих цифрових активів. Слухання цієї справи заплановано на 13 вересня. Існує можливість того, що суд вирішить це питання вже в той же день.


Теги: біткоїн
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все