Всупереч тенденції масових звільнень тайванська IT-компанія планує найняти 6 тис нових співробітників у 2023 році

  • 7 марта, 05:56
  • 3833
  • 0

Найбільший у світі контрактний виробник мікросхем Taiwan Semiconductor Manufacturing Co Ltd (TSMC), найме понад 6 000 нових співробітників у 2023 році. Про це пише агентство Reuters.

Згідно з повідомленням компанії, TSMC шукатиме молодих інженерів в галузі електротехніки або програмного забезпечення в містах по всьому Тайваню.

Зростання найму в компанії відбувається на фоні спаду в напівпровідниковій промисловості через зниження попиту на електроніку та високий рівень запасів після дефіциту деяких мікросхем. 

З кінця 2022 року низка компаній-виробників мікросхем у всьому світі скоротили інвестиції.

Intel нещодавно оголосила, що скоротить виплати співробітникам середньої ланки та керівникам з 5% до 25%.

Домінування TSMC у виробництві одних з найсучасніших чіпів для висококласних клієнтів, таких як Apple захистило її від спаду.

Компанія дещо скоротила свої річні капітальні витрати на поточний рік і прогнозує падіння доходів у першому кварталі, але заявила, що очікує зростання попиту до другої половини 2023 року.

Раніше повідомлялося, американський виробник мікросхем Intel заявив, що знизить свої квартальні дивіденди у рамках стратегії, спрямованої на збільшення капіталу в умовах невизначеності.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все