Військовий-айтівець розробив застосунок для відслідковування стану близьких MyState

  • 18 января, 11:36
  • 3829
  • 0

Backend-розробник Євгеній Коваль створив застосунок, який допомагає слідкувати за станом близьких людей. Користувачі застосунку MyState можуть вказувати свій стан та лишати коментарі, а також ділитися з близькими геолокацією. Все це — для того, щоб бути спокійним за безпеку своїх близьких людей.

Як працює додаток

  1. Завантажуємо додаток: iOS або Android

  2. Посилання-запрошення відправляємо друзям та близьким — так вони поповнять наш список контактів

  3. Щодня заходьте в додаток, вказуйте свій стан “Я добре / Я не добре”, лишайте коментарі, геолокацію за необхідності. Перевіряйте стан близьких.

Додаток буде корисним широкому загалу українців, військовим — всім тим, хто турбується про стан близьких під час загарбницької війни росії проти України.

Ідея створення застосунку з'явилася у військового після того, як його підрозділ вивели з-під Бахмуту. Це співпало з черговим обстрілом у Києві, під час якого він і зловив себе на думці про те, що численні “Як ти?” в чатах можна автоматизувати. Так почалась робота над MyState — спочатку десь тиждень Євгеній працював переважно над базовим функціоналом (веб-сайтом), а згодом переключився на мобільну розробку, так як мобайл зручніший для людей.

“Для мене дуже важливо було створити продукт, який буде корисним для багатьох українців в ці нелегкі часи. Постійно приходять ідеї, як можна покращити MyState і я намагаюсь їх якнайшвидше імплементувати. Буду дуже радий фідбеку з приводу зручності користування, а ще бажаючим, які допоможуть покращити користувацький досвід, адже часу на роботу з продуктом в мене критично мало.” — розповідає Євгеній Коваль, автор застосунку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все