Wi-Fi Alliance сертифікував нову назву Wi-Fi 6E

  • 6 января, 12:50
  • 4090
  • 0

Wi-Fi Alliance вводить нову термінологію, щоб відрізняти прийдешні пристрої Wi-Fi 6, здатні працювати на частоті 6 ҐГц. Wi-Fi 6E надає загальне ім’я галузі для користувачів Wi-Fi, щоб ідентифікувати пристрої, які пропонуватимуть функції і можливості Wi-Fi 6. В тому числі більш високу продуктивність, меншу затримку і більш високі швидкості передачі даних в новому діапазоні. Очікується, що пристрої Wi-Fi 6E стануть доступні після отримання дозволів 6 ҐГц з використанням цього додаткового спектру.

Wi-Fi готовий використовувати спектр 6 ҐГц, оскільки він стає доступним у всьому світі. Wi-Fi Alliance продовжує підтримувати міжнародні зусилля із захисту інтересів, щоб зробити цей додатковий спектр доступним для користувачів Wi-Fi. А також, щоб захистити існуючі пристрої в цій смузі. Wi-Fi був визнаний необхідним доповненням до 5G.

Щойно регулятори нададуть нову частоту, за прогнозами аналітиків, перші пристрої, які використовуватимуть цю смугу, міститимуть споживчі точки доступу Wi-Fi 6E і смартфони, а потім точки доступу корпоративного рівня. Також очікується, що в промислових середовищах Wi-Fi 6E отримає широке поширення для надання додатків, включаючи аналітику комп’ютерів, дистанційне обслуговування або навчання віртуальних співробітників. 6 ҐГц використовуватиметься для надання варіантів використання доповненої реальності і віртуальної реальності (AR/VR) для побутових, корпоративних і промислових середовищ.


Теги: wi-fi alliance
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все