Windows 7 все ще отримуватиме оновлення для захисту операційної системи

  • 20 декабря, 14:39
  • 4794
  • 0

Microsoft Security Essentials (MSE) продовжить отримувати оновлення для захисту Windows 7, навіть після того, як версія операційної системи досягне кінця підтримки (End of Support, EoS). І навіть якщо в документі підтримки Microsoft вказав інше. У поширених питаннях Microsoft про оновлення розширеної безпеки для Windows 7 говориться, що після того, як версія ОС досягне EoS, MSE більше не буде захищати комп’ютер на цій версії. Таким чином, користувачам довелось би шукати захисту через сторонні програми.

Вчора в «Ask Microsoft Anything» (AMA) було поставлено питання чи правда, що MSE більше не буде отримувати підписи шкідливих програм після дати EoS 14 січня 2020 року. Співробітник Microsoft Майк К’юр (Mike Cure) сказав, що MSE як і раніше отримає оновлення підписів після 14 січня. Але поділився інформацією з поширених запитань про припинення підтримки Windows 7. В ній пояснюється, що програма Microsoft Security Essentials більше не буде отримувати оновлення.

Це, безумовно, хороша новина для користувачів MSE у Windows 7. Але це не означає, що вам слід продовжувати використовувати цю версію операційної системи або Microsoft Security Essentials. Без розширених оновлень безпеки операційна система та її користувачі будуть вразливішими перед атаками та вірусами, яких стає все більше. Крім того, в самих антивірусних програмах нерідко виявляються уразливості або обхідні методи. Якщо ви працюєте на «сімці», надзвичайно рекомендується оновити комп’ютер до «десятки».


Теги: windows 7
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий