Xiaomi анонсувала розумний термопот великої місткості

  • 26 марта, 07:17
  • 4079
  • 0

Каталог побутової техніки Xiaomi поповнився новим пристроєм під назвою Morfun Smart Instant Hot Water Dispenser. Диспенсер гарячої води примітний значним об’ємом, можливістю дистанційного керування зі смартфона, функцією самоочищення і високою швидкістю нагріву.

Об'єм та особливості підігріву

На відміну від компактних аналогів, корпус новинки здатний вмістити стандартний 19-літровий бутель, який використовують для установки в брендовані кулери. В якості альтернативи можна встановити і п'ятилітрову ємність з аналогічним діаметром кришки.

Ще одна особливість термопота – відсутність накопичувального бака для постійного підігріву. Проточна система здатна подати гарячу воду в кран вже через три секунди після натискання кнопки на корпусі пристрою.

Демонстрація Xiaomi Morfun Smart Instant Hot Water Dispenser – дивіться відео

Управління

На додаток до сенсорної панелі управління можна використовувати мобільний додаток Mijia з функціями регулювання температури і нагадування про необхідність випивати певну кількість рідини щодня.

Xiaomi Morfun Smart Instant Hot Water Dispenser: фотогалерея

Догляд

Самостійно стежити за станом приладу не потрібно – він оснащений функцією автоматичного очищення і виконаний з матеріалів, схвалених регуляторами для контакту з харчовими продуктами.

Ціна та дата виходу

На краудфандингові платформі Youpin новинка вже зібрала понад 180 000 долраів при ціні 70 доларів (близько 2 000 гривень). Старт продажів Morfun Smart Instant Hot Water Dispenser запланований на 26 квітня.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все