Xiaomi готує флагман з частотою оновлення екрана 120 Гц

  • 12 октября, 09:20
  • 4121
  • 0

Кілька OEM-виробників боролися за звання кращого пристрою з високою частотою оновлення екрана. Тепер і Xiaomi теж хоче взяти участь. Схоже, що китайська компанія прагне створити пристрій з частотою оновлення 120 Гц. Також нещодавно була згадка про, ймовірно, інший пристрій, який підтримує 50х цифровий зум і запис відео у 8K при 30 кзс.

Такі компанії, як OnePlus, Oppo і Asus, цього року випустили пристрої з високою частотою оновлення екрана. І хоча це ще не підтвердженно на 100%, але останній Google Pixel, швидше за все, також матиме 90 Гц. Xiaomi, з іншого боку, відома своїми пристроями середнього і бюджетного рівня. Але це може залишитись в минулому. За словами ресурсу XDA, в майбутньому Xiaomi випустить висококласну технологію відображення з високою частотою оновлення.

Мабуть, компанія додала підтримку дисплеїв з високою частотою оновлення в свої останні бета-налаштування MIUI 11. Це дозволить користувачам перемикатися між двома частотами оновлення. Вище значення дозволить отримати плавнішу картинку, а нижче – зменшити споживання акумулятора. Xiaomi розробила цей режим для підтримки дисплеїв з частотою 60 Гц і 120 Гц, що вказує на те, що один з майбутніх флагманів компанії може підтримувати ці два варіанти. Хтозна, можливо це буде Xiaomi Mi Note 10 або Mi Mix 4, про які багато говорять, але ще ніхто не бачив.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все