Xiaomi Mi 10 показали на реальних фотографіях

  • 15 января, 12:38
  • 3968
  • 0

Цього року, китайська компанія Xiaomi святкуватиме 10-річний ювілей. Саме тому, до смартфона Xiaomi Mi 10 зараз прикуто найбільше уваги. Від нього очікується дійсно багато як у плані дизайну, так і у плані технічних характеристик. Останнім часом, в інтернеті з’являється все більше даних та рендерів. Саме тому можна припустити, що його анонс відбудеться найближчим часом.

В китайській соціальній мережі Weibo виклали реальні фотографії смартфона, які показують дизайн з обох боків. Компанія, чомусь, вирішила інтегрувати фронтальну камеру в отвір, який розташовується у лівому куті екрана. Помітно, що дисплей має скруглені боки та дуже тонкі рамки. Ззаду пристрій виконаний у класичному відтінку.

Згідно з даними, які були відомі раніше, в серії смартфонів Mi 10 використовуються дисплеї з перфорацією, тилові камери розташовані вертикально, а головний сенсор має роздільну здатність 108 Мп. Очікується флагманський чипсет Qualcomm Snapdragon 865. Припускається, що презентація Xiaomi Mi 10 пройде у лютому, до анонсу Samsung Galaxy S20, який запланований на 11 лютого. Але, наразі, про дату від Xiaomi нічого не чути.


Теги: xiaomi mi 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все