Xiaomi Mi Band 3 та Mi Band 4 отримали важливе оновлення

  • 2 апреля, 14:11
  • 4106
  • 0

Китайська компанія Xiaomi випустила чергове оновлення для своїх фітнес-браслетів Mi Band 3 (огляд) та Mi Band 4. Головною фішкою оновлення є можливість розблоковувати ноутбуки. З листопада ці браслети вперше отримали цікаві зміни. Mi Band 4 (огляд) отримує нові оновлення щомісяця з виправленням проблем, але не отримував нових функцій. Тепер браслет оновився до версії 1.0.9.42 і як помітили деякі користувачі, крокомір отримав невелике поліпшення у вигляді точнішого підрахунку.

Нова функція, яка дозволяє використовувати фітнес-браслет для розблокування ноутбука, дуже корисна. Вона підтримує ноутбуки під управлінням Windows 10 і, поки що, доступна для користувачів в Індії. Раніше доводилося встановлювати сторонню програму на смартфон, щоб розблокувати ноутбук, але тепер Xiaomi завантажила підтримку Mi Band. Функція дозволяє легко розблокувати комп’ютер і забезпечити йому надійніший захист.

Xiaomi Mi Smart Band 4

Додаток Mi Fit тепер оновлено до версії 4.0.17, де з’явилася підтримка входу через Apple ID. Також були вирішені відомі помилки для поліпшення користувацького досвіду. Зверніть увагу, що для встановлення нового оновлення на Mi Band 3 та Mi Band 4 спочатку необхідно оновити додаток Mi Fit до версії 4.0.17. Після цього, оновлення на браслет запуститься автоматично.


Теги: xiaomi mi band 3
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все