Xiaomi Mi Note 10: компанія готує ще один флагман

  • 11 октября, 13:54
  • 4586
  • 0

Останній смартфон серії Mi Note компанія Xiaomi випустила ще у вересні 2017 року. З того часу ця серія не отримувала наступників. Ще в лютому 2019 року були припущення, що новинка мала би отримати унікальний дизайн. Однак під кінець червня генеральний директор компанії, Лей Цзюнь, офіційно підтвердив на своїй сторінці у Weibo, що Xiaomi припиняє розробку смартфонів серії Mi Note і також Mi Max. На той час мова йшла саме про Xiaomi Mi Note 4. Як було сказано у пості, китайці не бачили в них сенсу, оскільки їх витіснили інші серії компанії, такі як Redmi K та інші пристрої від Mi. Навіть попри таку заяву, відомий інсайдер Ice universe сьогодні на своїй сторінці у Twitter написав, що Xiaomi відродить цю серію, і вже під кінець жовтня цього року ми побачимо Xiaomi Mi Note 10.

Після такої заяви, в мене є лише одне питання до компанії, при умові, що Ice universe каже правду. А керівники компанії взагалі чим думають? Спробую пояснити, чому в мене виникло таке питання. У січні 2015 року компанія випускає просту флагманську модель Note та трішки потужнішу Note Pro. У жовтні 2016 року вони випускають Note 2 з повністю новим дизайном. У вересні 2017 року випускають Note 3 – красивий смартфон, навіть по сьогоднішнім міркам, але цього разу, це не був флагман. Адже він працює на платформі Qualcomm Snapdragon 660. Потім, у червні 2019 року компанія офіційно заявляє, що припиняє розробку цієї серії смартфонів. І тепер з’являється інформація про Xiaomi Mi Note 10. А як же 4, 5, 6, 7, 8 та 9?Xiaomi Mi Note 10: чого варто очікувати?

Припустимо, що це дійсно буде Mi Note 10. Вам нічого не нагадує ця назва? Якщо ви здогадалися, мова про Samsung Galaxy Note10. Є велика імовірність, що китайська компанія планує скласти серйозну конкуренцію серії Galaxy Note. Тобто, варто очікувати смартфон з тонкими рамками довкола великого екрана з діагоналлю до 7’’, потужну начинку з Qualcomm Snapdragon 855+ та, звісна річ, стилус. А якщо ще врахувати ціну, за яку продаватимуть цей смартфон, а це приблизно в два рази менше за Galaxy Note10, то є велика імовірність, що Xiaomi Mi Note 10 стане хітом у своєму класі.


Теги: xiaomi mi note 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все